Sosyal Sorumluluk Projesi

Fethiye Ata Okulları olarak 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla; işlediğimiz konular içinde yer alan, işlem yapabilme becerisi, yüzde, oran, faiz gibi günlük hayatta sıkça karşımıza çıkan matematiksel işlemleri, öğrencilerimizin derslerine giren İngilizce ve matematik öğretmenleri ile birlikte ‘’Ata Shopping’’ projesi kapsamında deneyimledik. Gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimiz kendi sunumlarını yaparken oldukça eğlendi. Satıştan kazanılan para ile LÖSEV’e bağış yapacak olan öğrenciler toplamda 2.310 ₺ gelir elde etti. Eğitim felsefemizin “Mutlu Okul Mutlu Eğitim” olduğunu bugün de unutmayarak öğrencilerimiz ve katılım sağlayan velilerimizle keyifli bir gün geçirdik. Emeklerinden dolayı başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.