Sosyal Sorumluluk Projesi

Fethiye Ata Okulları Rehberlik Servisi tarafından organize edilen “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında yapılan, LÖSEV’den gelen ürünlerin satışı okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrenci ve velilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen satış etkinliğimizin yanında LÖSEV’e bağış yapıldı. Toplanan 2.800 ₺  para ve bağışlar LÖSEV’e ulaştırılmıştır. Düzenlenmesine ön ayak olan okulumuz rehberlik servisine, yoğun ilgilerinden dolayı tüm öğrenci ve velilerimize Ata Okulları Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Fethiye Ata Okulları olarak 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla; işlediğimiz konular içinde yer alan, işlem yapabilme becerisi, yüzde, oran, faiz gibi günlük hayatta sıkça karşımıza çıkan matematiksel işlemleri, öğrencilerimizin derslerine giren İngilizce ve matematik öğretmenleri ile birlikte ‘’Ata Shopping’’ projesi kapsamında deneyimledik. Gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimiz kendi sunumlarını yaparken oldukça eğlendi. Satıştan kazanılan para ile LÖSEV’e bağış yapacak olan öğrenciler toplamda 2.310 ₺ gelir elde etti. Eğitim felsefemizin “Mutlu Okul Mutlu Eğitim” olduğunu bugün de unutmayarak öğrencilerimiz ve katılım sağlayan velilerimizle keyifli bir gün geçirdik. Emeklerinden dolayı başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.