Sosyal Sorumluluk Projesi

Okulumuz Aralık ayı değeri olan “Yardımlaşma” konusunu sosyal sorumluk projesi organize ederek işledi. Projede Şehit Refik Cesur İlköğretim Okulundaki bazı öğrenciler için kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu. Katkıda bulunan rehberlik servisimize, tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Fethiye Ata Okulları olarak "Sadece sınav için değil, yaşam için de öğreniriz" ilkesini benimsiyoruz. 21 Kasım Çarşamba günü Okul Aile Birliği tarafından 3. ve 4. sınıfların katkılarıyla okulumuz bahçesinde kermes düzenledi.

"İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek Olmak" amacıyla düzenlenen kermeste; kurabiyeden sarmaya, makarna salatasından içli köfteye, limonatadan mandalinaya ve dahası öğrencilerimizin kendilerine ait peluş ayıları ve okudukları kitapları yer aldı. Düzenlemiş olduğumuz kermes, öğrencilerin yanı sıra  öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Fethiye Ata Okulları olarak  ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmanın haklı gururu içerisindeyiz.

Fethiye Ata Okulları Rehberlik Servisi tarafından organize edilen “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında yapılan, LÖSEV’den gelen ürünlerin satışı okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrenci ve velilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen satış etkinliğimizin yanında LÖSEV’e bağış yapıldı. Toplanan 2.800 ₺  para ve bağışlar LÖSEV’e ulaştırılmıştır. Düzenlenmesine ön ayak olan okulumuz rehberlik servisine, yoğun ilgilerinden dolayı tüm öğrenci ve velilerimize Ata Okulları Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Fethiye Ata Okulları olarak 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla; işlediğimiz konular içinde yer alan, işlem yapabilme becerisi, yüzde, oran, faiz gibi günlük hayatta sıkça karşımıza çıkan matematiksel işlemleri, öğrencilerimizin derslerine giren İngilizce ve matematik öğretmenleri ile birlikte ‘’Ata Shopping’’ projesi kapsamında deneyimledik. Gerçekleştirdiğimiz projede öğrencilerimiz kendi sunumlarını yaparken oldukça eğlendi. Satıştan kazanılan para ile LÖSEV’e bağış yapacak olan öğrenciler toplamda 2.310 ₺ gelir elde etti. Eğitim felsefemizin “Mutlu Okul Mutlu Eğitim” olduğunu bugün de unutmayarak öğrencilerimiz ve katılım sağlayan velilerimizle keyifli bir gün geçirdik. Emeklerinden dolayı başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.