ÖZEL ATA OKULLARINDA RESİMDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Edak Ecz Kooparatif tarafından bu yıl 21.si düzenlenen Ecz. Hayati YALÇIN Çocuk Resimleri yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.
Türkiyenin dört bir yanından 500'ü aşkın eserlerin değerlendirilmeye alındığı "Benim Renklerimle Mutluluk" konulu resmiyle Özel Ata Okullarından 11-14 yaş kategorisinde Tenzile YİĞİT Türkiye üçüncüsü olmuştur. Ayrıca 11-14 yaş kategorisinde Nehir TUNCAY, 4-6 yaş kategorisinde Dilara NARTUR ve Defne KADIKÖYLÜOĞLU 'nun resimleride sergilenmeye değer bulunmuştur. Törende bir konuşma yapan Edak Ecz Kooparatif başkanı N.Sarp YALKAV "Çocuklar büyüdüklerinde de hangi mesleği seçerlerse seçsinler,kültür,sanat ve bilimle ilgilenen bireyler olmaları en büyük dileğimizdir" dedi. Daha sonra ödül töreni ve kokteyle devam edildi. Yarışmada ödüle layık görülen eserler 2018 yılı duvar takvimiminde sergilenmeye hak kazandılar. Özel Ata Okulları olarak bizde öğrencilerimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenlerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.