ÖZEL ATA ÖDÜLE DOYMUYOR

10. Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Günleri kapsamında yapılan, Foto Kandiye fotoğraf yarışmasında, okulumuz 6. sınıf öğrencisi Defne AKTAN 140 öğrenci arasında 2. oldu. Nisan ayında Foto Kandiye Fotoğraf Yarışması’na okulumuz 6. Sınıf öğrencileri ile katıldı. Yarışma Fethiye Salı Pazarında gerçekleşti. Fetav tarafından organize edilen yarışmanın birden çok ödülü vardı. 2. olan Defne AKTAN ödülünü ve belgesini Fetav yetkilisi Serdar OĞUZ tarafından aldı.

Sergide ilk yirmiye giren öğrencilerin fotoğrafları sunuldu. İlk yirmiye giren öğrencilerimiz, Elif Şimal GÜNAL, Erdem GÜVENÇ ve Elif DÖĞERLİ fotoğraflarını teslim aldılar. Yarışmaya katılan ve başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.