Ön Kayıt

2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları için sizlere yol gösterecek birkaç bilgiyi paylaşmak isteriz:

• Okulumuz hakkında ön bilgi almak için telefon ile bizleri arayabilirsiniz. Öğrenci İşleri Birimi istediğiniz taktirde sizleri Eğitim Yöneticilerimizle görüştürebilir.

• Görüşmeye gelirken öğrencimiz de size eşlik ederse Rehberlik Birimi ön görüşmeyi gerçekleştirir,

• Yüz yüze yapacağınız tüm görüşmeler için randevu almanızı tavsiye ederiz. Randevu almadığınız taktirde beklemek durumunda kalabilirsiniz.

Okula Giriş Sınavı tarihi, kayıtların hangi tarihler arasında yapılacağı, kayıt kabul ve bursluluk koşulları, kontenjanların kaç kişi olacağı gibi bilgiler okul internet sayfasında ve okul içinde yazılı olarak yayınlanmaktadır. Kayıt işlemlerinin zamanında yapılması ve kayıt takviminde belirtilen tarihlere uyum konusunda işbirliği beklentisi içerisindeyiz.

Okul kayıtları ile ilgili tüm soruları Öğrenci İşleri ofisine iletebilirsiniz.