Başarılarımız

ÖZEL FETHİYE ATA ORTAOKULU

TEOG' da bölgenin en başarılı okuludur.

ÖZEL FETHİYE ATA OKULLARI’nın kurulduğu günden bu yana pek çok öğrencisi en başarılı dilim olan % 1’lik dilimin içine girmişlerdir.

Öğrencilerimiz; Aralarında Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, İzmir Fen Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Antalya Fen Lisesi gibi okulların da bulunduğu Türkiye'nin seçkin ve prestijli okullarına girmeye hak kazanmışlardır.

2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008-2011 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz     2011-2012 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

2013-2014 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz     2014-2015 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz