24 KASIM 2018 ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİMİZ

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.
-Mustafa Kemal Atatürk

Fethiye Ata Okulları ve Seydikemer Ata Okulları olarak “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde yönetim kurulu üyelerimiz, eşleri, öğretmenlerimiz ve misafirlerimizle Orka Boutique Hotel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldik. Keyifli başlayan yemekte, okul müdür ve müdür yardımcılarımızın, öğretmenlerimizin masasına gidip çiçek vermesiyle güzel bir atmosfer oluştu. Okulumuzda 15. yılını tamamlayan Gülşen GÖK ve Alimah SEVEROĞLU öğretmenlerimize yönetim kurulu üyelerimiz plaket sundu. Ve ardından yönetim kurulu üyelerimiz, okulumuzun geçmişi ve 24 Kasım’ın önemine değinerek konuşma yaptılar. Okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Mahir AKARSU, Okul Müdürümüz Nazlı Gülçin DEMEN, Ortaokul Müdür Yardımcımız Eda BALMUK, İlkokul Müdür Yardımcımız Arif ÜNAL ve Seydikemer Ata Okulları Müdür Yardımcımız Fatma BAYSAL’ı sahneye davet ederek çiçek takdim etti. Doyasıya eğlenen Ata Ailemiz finalde pasta keserek çalan müzikler eşliğinde oynamaya ve eğlenmeye devam etti. Davetimize katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerimiz, eşleri, sevgili öğretmenlerimiz ve misafirlerimize teşekkür ederiz.