2017-2018 MEZUNİYET TÖRENİ

Ata Okulları, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarını; 7 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da okul bahçesinde düzenlediği kokteyl ile yuvadan uçurdu. Törende öğrenciler, sınıf öğretmenlerinin kendileri için hazırladığı şiirlerle kırmızı halıda bir kuş gibi kanatlanıp uçtular. 8 yıl boyunca yuvaları bildikleri “ATA”dan her yönden donanımlı bir şekilde en iyi liselere kanat çırptılar. Veliler, bu duygu yüklü anlarda gözyaşlarını tutamadılar. Çocuklarının ilk kep atma töreninde duydukları sevinç görülmeye değerdi. Programın sonuna doğru her öğrenciye verilen dilek balonları, dileklerinin kabul olması için semaya gönderildi. Ardından canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen “ATALI MEZUNLAR” yılların yorgunluğunu üzerlerinden attılar.