2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

Enes Can HALİS 6. Sınıf Muğla'da yapılan "Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği" dördüncüsü olmuştur. Müsabakalarda toplam 11 maç yapan Özel Atalılar, bu başarının yanında turnuvada "En iyi ve Centilmen Oyuncu" ödülünü de aldı. 6. sınıf öğrencilerinden Enes Can HALİS bu ödüle layık görüldü.
  Özel ATA Ortaokulu   Yıldız Erkekler Futbol İl Şampiyonası’nda il üçüncüsü oldu.
  Lal OKYAR 8.Sınıf Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlediği “Jandarma’ya Mektup” adlı resim yarışmasında, ortaokullarda il ikincisi ödülünü, Özel ATA Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Lal OKYAR aldı.
  Yaman ULUSOY 8.Sınıf 8. sınıf öğrencilerinden Yaman ULUSOY, Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen “6. Fudakon Dünya Karate Şampiyonası”nda Dünya 3.sü oldu.
  Işıl Gülşah GÜR 8.Sınıf 8. sınıf öğrencilerinden Işıl Gülşah GÜR "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün" düzenlediği muaythai (Taylan Sporu)'de il 1.si oldu.
  Furkan 4.Sınıf 4.sınıf öğrencisi Furkan Ming Liang HOU, Satranç Turnuvası’nda il ve bölge yarışmalarında derece alarak Türkiye 12.si oldu.
  Şevval ÖREN 7/A İlçe milli Eğitim Müdürlüğünün “Cumhuriyet ve Bayrak” konulu resim yarışmasında 7A sınıfı öğrencilerinden Şevval ÖREN ilçe 1.si oldu.
  Necati Taner AKINCI   Necati Taner AKINCI ile Birsen Beril BİLDİRİCİ I. TEOG’da 120 sorunun hepsini doğru cevaplayarak Türkiye 1.si oldular.
  Birsen Beril BİLDİRİCİ    Necati Taner AKINCI ile Birsen Beril BİLDİRİCİ I. TEOG’da 120 sorunun hepsini doğru cevaplayarak Türkiye 1.si oldular.
  Özel ATA Ortaokulu   "Kazanım Değerlendirme Sınavı"nda ilçe 1.si oldu.
 Planlı ve azimli çalışmalarının meyvesini toplayan Özel ATA Ortaokulu, tüm branşlarda ilçe 1.si oldu.