2014-2015 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

K.Gizem YÖRÜK 8.Sınıf Devlet Su İşlerinin Aydın 1. Bölge Müdürlüğünün "Dünya Su Günü" nedeniyle açtığı "SU" konulu resim yarışmasında, birinciliği Özel ATA Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi K. Gizem YÖRÜK aldı.
  Eylül TUĞLU 8-A Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan Karate Müsabakaları’nda Derece alan 8-A sınıfından Eylül TUĞLU,rakiplerini yenerek büyük bir başarıya imza attılar.İlerleyen tarihlerde ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
   Sarp ÖNDER 7-B  Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan Karate Müsabakaları’nda Derece alan 7-B sınıfından Sarp ÖNDERrakiplerini yenerek büyük bir başarıya imza attılar
   Necati Taner AKINCI  7-B  Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan Karate Müsabakaları’nda Derece alan Necati Taner AKINCI rakiplerini yenerek büyük bir başarıya imza attılar.
  Beril BİLDİRİCİ 7.Sınıf SEVGİLİ ÖĞRETMENİM SENİN İÇİN ŞİİR YAZDIM
7. sınıf öğrencilerimizden Beril BİLDİRİCİ "öğretmenleri için şiir yazdı ve ilçe 2.si oldu.
  Atalı Yağmur Sarıoğlun   Cumhuriyet konulu resim yarışmasında ortaokullar arasında 1.lik ödülünü alan Atalı Yağmur Sarıoğlun’dan sonra bir başarı daha geldi.
  Deniz Dağlar Ersoy 4. Sınıf Likya Dağcılık Kulübü öncülüğünde düzenlenen yarışmada Özel ATA İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Deniz Dağlar Ersoy, ‘ Fethiye’de tırmanış yapmanın ayrı güzelliklere de tanık olmak anlamına geldiğini’ anlattığı resmiyle ‘ Mansiyon Ödülü ’ ne layık görüldü.
  Kadriye Gizem YÖRÜK  8. Sınıf 01.12.2014 tarihinde Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “ Saygı “ konulu resim yarışmasında Özel Ata Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Kadriye Gizem YÖRÜK Türkiye üçüncüsü oldu.