2013-2014 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

ARDA YUNGUCU

6-A Okulumuz 6. Sınıf öğrencilerinden Arda YUNGUCU ilçemize satrançta Muğla birinciliği getirdi.

EYLÜL TUĞLU

7-B “Muğla Okul Sporları”nın organize ettiği okullar arası karate müsabakasında okulumuz 7. sınıf öğrencisi Eylül TUĞLU küçük kızlar kategorisinde il 2.si oldu.
  OKUL TAKIMI   Mendil Kapmaca yarışmasında 3. sınıflar İlçe 2.si oldu
  KAYRA SAMVER 6yaş Edak düzenlediği Hayallerim ve İçimdeki Mutluluk konul resim yarışmasında Türkiye 2.si oldu.
  EDA DEMİRBAĞ 7-A AKUT düzenlediği AKUT konulu resim yarışmasında İl 3.sü oldu.
  LAL OKYAR 5-A AKUT düzenlediği AKUT konulu resim yarışmasında İlçe 3.sü oldu.
  YAĞMUR SARIOĞLU 4-B SEGEM düzenlediği Çocuk Gözüyle Sigorta konulu resim yarışmasında Türkiye Jüri Özel Ödülünü aldı.
  YAĞMUR SARIOĞLU 4-B Muğla Valiliği ve Muğla Sıtkı KOÇMAN Ünv. düzenlediği Farkındayım Aldanmam konulu resim yarışmasında Muğla İl 3.sü oldu.
  YAĞMUR SARIOĞLU 4-B İlçe trafik Polisi Teşkilatı düzenlediği Trafik konulu resim yarışmasında ilçe 1.si oldu.
  PETEK İNANÇ KABAY 8-A Uluslar Arası Lions Kulüpler Birliği düzenlediği Dünyamız Geleceğimiz konulu Barış Afişi yarışmasında İzmir Bölge 3.sü
  OKUL TAKIMI   Basketbol Yıldız Erkekler İlçe 1.si
  OKUL TAKIMI   Mendil Kapmaca yarışmasında 3. sınıflar ilçe 2.si oldu.
  ELİF MUKAN 8-A DSİ düzenlediği Su ve Enerji konulu resim yarışmasında Aydın Bölge 1.si oldu.
  ARDA YUNGUCU 6-A Satranç Küçük Erkekler yarışmasında Antalya Grup 3.sü oldu.
  OKUL TAKIMI   Futbol Küçükler İlçe Grup 2.si oldu.
  LAL OKYAR 6-A Cumhuriyet Kadınları Derneğinin düzenlediği Hayalimdeki Bayram konulu resim yarışmasında ilçe 1.si oldu.
  LAL OKYAR 6-A Sigortacılık Eğitim Merkezi TOBB düzenlediği Sigorta Güvencemizin Anahtarı konulu resim yarışmasında Türkiye Mansiyon ödülü aldı.
  ARDA YUNGUCU 6-A Satranç Küçük Erkekler Yarışmasında Türkiye 14.sü oldu.
  YAĞMUR SARIOĞLU 5-A Jandarma Genel Komutanlığının düzenlediği Jandarma konulu resim yarışmasında Türkiye 1.si oldu.