2011-2012 Yılı Eğitim Öğretim Yılı Başarılı Öğrencilerimiz

Edanur DÖĞERLİOĞLU

6-A Turkuvaz Medya Grubuna ait Çocuk Kanalı Minika’nın desteğiyle Jolly Tur tarafından düzenlenen “ Hayal Ediyorum, Tatile Gidiyorum” konulu resim yarışmasında Edanur DÖĞERLİOĞLU İlçemize Türkiye ikinciliği getirdi

Arda YUNGUCU

4-A  Türkiye Satranç Federasyonu Yaş Grupları Şampiyonası 12 Yaş Altı Erkekler İlçe 1.si

Gökay BOSTANCI

2-B  Esnaf Hastanesi "Masal Yazma ve Resimleme" resim yarışmasında okulumuz 2-B öğrencisi Gökay Bostancı 2. oldu.

Dilan DEMİRÖRS

5-B  Esnaf Hastanesi "Masal Yazma Resimleme" resim yarışmasında okulumuz 5-B öğrencisi Dilan DEMİRÖRS 3. oldu.

Mısra ALTIOK

7-B  Esnaf Hastanesi "Masal Yazma Resimleme" resim yarışmasında okulumuz 7-B öğrencisi Mısra ALTIOK 2. oldu.

Lal OKYAR

4-A  Öğretmen okullarının kuruluşunun 164. yılı kutlama etkinlikleri içinde Ömer ÖZYER Anadolu Öğretmen Lisesinin düzenlemiş olduğu resim yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden Lal OKYAR birinciliği kazandı.
  Ceren AKSOY  7-A  Öğretmen okullarının kuruluşunun 164. yılı kutlama etkinlikleri içinde Ömer ÖZYER Anadolu Öğretmen Lisesinin düzenlemiş olduğu resim yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden Ceren AKSOY mansiyon ödülünü aldı.

Gökay BOSTANCI

2-B  Muğla Orman İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğün ortaklaşa düzenlediği “Ormanlarımız” konulu resim yarışmasında Özel ATA İ.Ö.O. 2-B sınıfı öğrencisi Gökay BOSTANCI il birinciliğini kazandı.

Arda YUNGUCU

4-A Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinden Arda YUNGUCU ilçemize satrançta Muğla ikinciliği getirdi.

Yağmur ÇAKIR

6-A Ölüdeniz Belediyesinin açtığı “Turizm” konulu yarışmaya ilk kademe öğrencilerimiz şiirleriyle, ikinci kademe öğrencilerimiz kompozisyonlarıyla katıldılar. Okulumuz 6A sınıfından Yağmur ÇAKIR “Fethiye ve Turizm” adlı yazısı ile ikinciliğini okulumuza getirdi.

Lal OKYAR

4-A Ölüdeniz Belediyesinin açtığı “Turizm” konulu yarışmaya ilk kademe öğrencilerimiz şiirleriyle, ikinci kademe öğrencilerimiz kompozisyonlarıyla katıldılar. Okulumuz; 4A sınıfından Lal OKYAR “Cennetteki Köşem” şiiriyle ilçe ikinciliğini okulumuza getirdi.
  Mucize KİREMİTLİ 1-A MonAmi pastel boya “Çocuk ve Çevre” konulu yarışmada birinci olan Okulumuz birinci sınıf öğrencisi Mucize KİREMİTLİ büyük ödül olan bilgisayarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel GÜLTEKİN’ den aldı.

Müge YILMAZ

1-B MonAmi pastel boya “Çocuk ve Çevre” konulu yarışmada İkincilik ödülü olan bisikleti birincisi sınıf öğrencilerinden Müge YILMAZ İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel GÜLTEKİN’ den aldı.

Mısra ALTIOK

7-B FETAV'ın düzenlediği "Masal Anlatma" yarışmasında okulumuz 7-B sınıfı öğrencilerinden Mısra ALTIOK "Çirkin Kız" masalıyla mansiyon ödülü aldı.

İmren BİLGİÇ

7-A Ölüdeniz Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Nasıl Dürüst İnsan Olunur" konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden İmren BİLGİÇ "Süpriz Pasta" adlı kompozisyonuyla mansiyon ödülü aldı.